Täällähän minä tänäänkin! Kello näyttää vasta kaksikymmentä yli kaksi. Varmaan ihmettelette miten yläastelainen on näin aikaisin kotona? Mutta häähhää - pääsen tässä jaksossa joka perjantai yhdeltä! Tänään koulussa oli aika normaali päivä. Matikkaa tunti, sitten musiikin koe(joka meni yllättävän hyvin), sitten äikkää(ja hauskoja improvisointi harjoituksia!), sitten ruokailu ja vielä yksi tunti ruotsia kielistudiossa. Ei mitään paritehtäviä onneksi ruotsin tunnillakaan, huhhuh.

Nyt sitten istuskelen täällä kotona, kuuntelen rauhallista musiikkia, juon teetä ja söin keksejä. Kohta menen lukemaan yhtä hyvää novellia. Aika kiva olo nyt, pakko myöntää. Ja muutenkin tänään on toosi kiva päivä, nimittäin isäpappa tuli tossa äsken kotiin mukanaan pussi berliininmunkkeja(ahh tätä ihanuutta!) joten kohta mussutan sellaisia kahvin kanssa. Ja tänään vielä ajateltiin äidin ja siskon kanssa tehdä tortilloja kun isä lähtee työpaikan pikkujouluihin.

Ja tässä älysin että itseasissa, tunteeni ovat kurissa. En ole tällähetkellä ihastunut tai rakastunut keneenkään. Päätin että nyt pääsialla on koulu, ystävät, perhe ja lemmikkit. Poika-asioilla en nyt jaksa päätäni vaivata.
Ja sitten vielä semmoinen valitus, että lunta ei vieläkään ole tullut! Haluan lunta, paljon lunta, haluan kylmän talven nyt ja heti! Äkkiä talvi tännekkin! Kohta joulupukki kolkuttelee jo ovella..

Jenni ja muumimamma -muki